7 lucruri pe care trebuie să le știi despre Marcelo

Marcelo Vieira, cunoscut de către fani, drept Marcelo, este considerat de mulți specialiști, cel mai bun fundaș stânga al ultimului deceniu. Are 32 ani și 22 trofee. Știi cu adevărat povestea din spatele gloriei sale?

1. Aproape de a renunța la fotbal

Marcelo provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. A început să joace fotbal pe străzi și pe plajă, de unde a prins și dragoste pentru acest sport. La 13 ani a ajuns să joace pentru juniorii de la Fluminense. A fost foarte aproape să renuțe la academia de fotbal, pentru că parinții nu-și permiteau să-i plătească transportul până la antrenamente.

Bunicul, San Pedro, a intervenit și l-a susținut pe nepotul lui să continue cu fotbalul. Totodată, nici cei de la Fluminense n-au vrut să-l piardă, pentru că i-au simțit potențialul și l-au considerat drept „bijuterie a coroanei” și l-au ajutat întotdeauna ca să continue.

mai multe rezultate pe google la cautarea "Marcelo Fluminense"
Marcelo, când evolua pentru Fluminense

2. Primul lui salariu i l-a dat bunicului

Marcelo a declarat pentru Real Madrid TV, că dacă nu ar fi fost bunicul lui, nu ar fi continuat cu fotbalul. Acesta muncea câte 2 sau chiar 3 job-uri pentru a-l susține cu antrenamentele. Din păcate, bunicul Pedro a murit în timpul Cupei Mondiale din 2014.

Fiecare gol înscris este dedicat bunicului, soției sale sau copiilor printr-o inimă.

Mai multe rezultate pe google la cautarea "Marcelo and grandpa"
Marcelo și bunicul, Pedro

3. La Real Madrid de la 19 ani

În 2007, Marcelo a ajuns pe Bernabeu, iar președintele Ramon Calderon spunea despre el:

Este un transfer important pentru noi. E un tânăr jucător care ne va împrospăta lotul și face parte din planul nostru de a aduce tineri jucători în echipă. Suntem foarte fericiți, pentru că este o perlă și jumătate din Europa l-a vrut.

Primii 2 ani au fost mai grei pentru el, dar din 2010 a devenit titular de drept pentru Real Madrid, timp în care a cucerit 21 trofee.

Până în prezent are 505 meciuri, 37 goluri și 96 pase decisive.

mai mute rezultate la cautarea "Marcelo UCL"
Marcelo sărbătorește cucerirea UCL

4. S-a însurat la 20 ani

Marcelo s-a îndrăgostit de Clarice Alves la vârsa de 15 ani. În 2008 ei și-au unit destinele, iar un an mai târziu s-a născut primul lor copil, Enzo Gattuso Alves Vieira. Ea s-a mutat cu el la Madrid, încă de la început pentru că îl iubea foarte mult și era greu de menținut relația la distanță. Este prezentă la fiecare meci al soțului ei.

mai multe rezultate pe google la cautarea "Marcelo sotie"
Marcelo și soția lui

5. Frauda fiscală

Brazilianul este presupus pentru fraudarea autorităților spaniole, în 2013, cu aproximativ 490.000 euro. Potrivit anchetatorior, Marcelo a folosit unele companii din străinătate pentru a avea grijă de imaginea sa.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au avut și ei această problemă.

6. Tatuajele

Marcelo are unuele dintre cele mai atractive și interesante tatuaje. Cel mai frumos este cel cu bunicul Pedro, cel mai important om din viața sa. Pe mâna stângă are ziua de naștere și numărul de pe tricou. Și-a tatuat chiar și trofeul Uefa Champions League

mai multe rezultate pe google la cautarea "marcelo tatoo"
Tatuajul lui Marcelo, cu numele bunicului său

decathlon.ro

7. Hobby-urile

La un interviu a fost întrebat care sunt hobby-urile lui, cum decurge o zi normală din viața sa.

Marcelo a răspuns: „Să mă joc cu câinii, să mă joc cu copiii mei (în ordinea asta), să merg la cinema, să mă plimb prin jurul Madridului, să ies la restaurant, chestii de genul acesta.”

View this post on Instagram

Lola quer beijinho 😘 🐻

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email