Încep antrenamentele pentru Play-Off-ul Ligii a 2-a. În ce stadiu este UTA

Așa cum bine știm, FRF a ales modalitatea prin care se va continua activitatea sportivă a ligii secunde. O decizie care i-a mulțumit pe unii și i-a supărat pe alții, dar care a fost stabilită de majoritatea reprezentanților cluburilor, aceea de a se îngheța clasamentul de la locurile 7, în jos. Astfel, locurile 1-6 trebuie să înceapă antrenamentele pentru Play-off-ul Ligii a 2-a.

UTA – primii în clasament, primii la antrenamentele pentru Play-off-ul ligii a 2-a

UTA, liderul detașat al ligii secunde, a dat startul antrenamentelor. Foarte supărați, după decizia FRF, au amenințat că vor contesta decizia la TAS, dar și că vor da totul pe teren, pentru a demonstra că merită să promoveze, chiar dacă vor juca pentru a treia oară cu Petrolul, în acest sezon.

Până la urmă, punctele s-au înjumătățit, dar și meciurile sunt mai puține, cu mai mult decât jumătate din cele rămase. Este un sezon de sacrificiu și cu toții trebuie să acceptăm acest lucru. Probabil și echipele din divizia a doua olandeză sunt discriminate, deși aveau un avans liniștitor în drumul către promovare.

Utiștii au efectuat testele pentru virusul SARS-CoV-2, iar toate au fost negative, fiind implicat tot personalul clubului, doctor, masori, șofer, bucătăreasă sau ospătar, Așadar. pe 19 mai, echipa s-a reunit la Hotel „Subcetate”. Antrenamentele decurg pe grupuri de câte 3-4 fotbaliști, urmând ca, eventual de la 1 iulie să se desfășoare și antrenamente colective.

mai multe rezultate la cautarea "antrenament play-off-ul ligii a 2-a"

Antrenamentele se vor desfășura la baza sportivă „Motorul”. Laszlo Balint și staff-ul său vor avea 25 de jucători la muncă.

  • Portari: Iacob, Balauru, Opric;
  • Fundași: A. Rus, Tomozei, Ilie, Crișan, Melinte, Roumpoulakou, Stancu, Pașcu;
  • Mijlocași: Moise, Ciucur, Isac, Ursu, Bustea, Miculescu, Oroian, Pușcaș, Vulturar, Gavrilă;
  • Atacanți: Buhăcianu, C. Rus, Jebari, Al. Ioniță.

UTA va participa în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, alături de CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid, într-un turneu de cinci „finale”, în care se va intra cu jumătate din punctele obținute în primele 24 de etape ale acestui sezon.

Citește și:

lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email