Încep antrenamentele pentru Play-Off-ul Ligii a 2-a. Stadiu Mioveni

Așa cum bine știm, FRF a ales modalitatea prin care se va continua activitatea sportivă a ligii secunde. O decizie care i-a mulțumit pe unii și i-a supărat pe alții, dar care a fost stabilită de majoritatea reprezentanților cluburilor, aceea de a se îngheța clasamentul de la locurile 7, în jos. Astfel, locurile 1-6 trebuie să înceapă antrenamentele pentru Play-off-ul Ligii a 2-a.

CS Mioveni – a doua echipă care pornește antrenamentele pentru Play-off-ul Ligii a 2-a

Pe locul doi, în ierarhia ligii secunde, CS Mioveni este a doua care-și reia și antrenamentele. Pe 19 mai, la fel ca și UTA Arad, trupa antrenată de Claudiu Niculescu s-a reunit pentru a începe antrenamentele, pentru cele 5 „finale”, pe care le are de disputat în Play-off,

Cu o zi înainte, lotul efectuase testele împotriva virusului SARS-CoV-2, care au ieșit negativ, potrivit unui comunicat emis de clubul argeșean.

”Jucătorii echipei noastre de fotbal sunt perfect sănătoşi şi se pot întoarce la pregătire. Astfel, testele COVID-19, care au fost făcute luni la prima oră au ieşit toate negative.

Răspunsul a venit luni seara, iar de ieri era programată începerea antrenamentelor. Testul COVID a fost obligatoriu pentru echipele care vor juca în play-off şi îşi reiau pregătirea în această perioadă”,

conform CS Mioveni pe site-ul oficial.
mai multe afisari la cautarea "antrenamente play-off-ul ligii a 2-a"
Primul antrenament al celor de la Mioveni
Foto: CS Mioveni

La şedinţele de pregătire nu au voie să participe mai mult de patru jucători, iar acestea durează în jur de o oră şi jumătate. Practic un antrenament complet, prin care să treacă toată echipa durează cel puţin şase ore, în aceste condiţii, din această cauză, cu o parte din grupe se lucrează dimineaţă, iar cu altă parte după-amiaza.

”Vom face cu câte patru jucători antrenamentele, aşa cum prevede protocolul. Va dura o oră şi jumătate cu o grupă de patru, deci, practic, vom face șapte-opt ore un antrenament complet. Ne vom antrena de dimineaţa până seara! Trebuie să fim atenţi, să nu se întâmple ceva! Suntem izolaţi, stăm doar noi la hotel. Masa o servesc în cameră. Respectăm întocmai protocolul emis!

Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

CS Mioveni începe play-off-ul de pe locul 2, dar beneficiază de rotunjirea punctelor, așadar va fi la cinci puncte în spatele liderului UTA. Celelalte adversare în lupta pentru promovare sunt Turris, care are același număr de puncte, Campionii FC Argeș, Petrolul și Rapid sunt în spate cu un singur punct.

Citește și:

lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email