Pentru pasionații adevărați!

Cardurile Șut&Gol reprezintă produsele ideale nu doar pentru fanii fotbalului, ci și pentru cei care iubesc mișcarea, sporturile în general sau gamingul. Aceste carduri unice și atractive sunt perfecte pentru a surprinde un prieten înnebunit după fotbal cu un cadou memorabil sau pentru a marca realizările unei persoane dragi cu un card special, personalizat. Indiferent de ocazie sau persoană, un card de înaltă calitate, precum cele din colecția Șut&Gol, nu va dezamăgi niciodată!

Personalizare simplă și rapidă

Constructorul nostru de carduri îți permite să personalizezi designul în doar câteva minute, dându-ți posibilitatea de a alege culori, imagini și mesaje care să se potrivească perfect cu gusturile și preferințele tale sau ale persoanei căreia îi este destinat cadoul. Echipa noastră de profesioniști îți va oferi o previzualizare a cardului înainte de a începe procesul de tipărire, asigurându-se astfel că rezultatul final va fi exact așa cum ți-ai imaginat.

Cardurile Șut&Gol reprezintă o modalitate unică și inovatoare de a celebra pasiunea pentru fotbal și competiție. Aceste carduri aduc împreună elementele de strategie, colecționare și interacțiune, oferind o experiență de joc captivantă și antrenantă, care te va ține în priză pentru ore întregi. Cu o gamă largă de carduri, care includ jucători celebri, echipe de top și momente memorabile din istoria fotbalului, colecția Șut&Gol este mereu în expansiune și oferă ceva nou și interesant pentru toți pasionații de sport, indiferent de vârstă sau nivel de experiență.

Cel mai înalt standard de calitate

Fiecare cartonaș este realizat la cele mai înalte standarde de calitate, utilizând materiale premium și tehnologii de ultimă generație pentru a garanta o experiență de neuitat pentru toți cei care îl primesc. Textura plăcută la atingere, culorile vii și detaliile fine ale fiecărui card fac din această colecție o adevărată operă de artă, care va impresiona pe oricine.

Descoperă acum gama noastră variată de carduri și alege modelul perfect pentru tine sau pentru cei dragi! Fie că ești în căutarea unui cadou special pentru un prieten pasionat de fotbal, vrei să îți completezi propria colecție sau pur și simplu să te distrezi alături de familia și prietenii tăi, cardurile Șut&Gol sunt soluția ideală. Nu rata ocazia de a îmbogăți colecția ta sau de a împărtăși bucuria jocului cu cei din jurul tău!

Afișez toate cele 7 rezultate

Card GOLD

99,99 lei129,99 lei
Pentru adevărații jucători! Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și pentru iubitorii de mișcare sau gaming.
Selectează opțiunile

Card ICON

99,99 lei129,99 lei
Pentru legendele jocului! Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și pentru iubitorii de mișcare sau gaming.
Selectează opțiunile

Card INFORM

99,99 lei129,99 lei
Pentru jucătorii cei mai în formă! Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și pentru iubitorii de
Selectează opțiunile

Card Superliga

124,99 lei169,99 lei
Pentru adevărații pasionați! Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și pentru iubitorii de mișcare sau gaming.
Selectează opțiunile

Card ȘUT&GOL

99,99 lei129,99 lei
Pentru adevărații jucători & fani ȘUT&GOL! Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și pentru iubitorii de
Selectează opțiunile

Card Victory

99,99 lei129,99 lei
Pentru adevărații pasionați! Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și pentru iubitorii de mișcare sau gaming.
Selectează opțiunile

Card TOTY

114,99 lei149,99 lei
Cu Cardul TOTY ești și tu în formă maximă!  Cardurile Șut&Gol sunt produsele perfecte pentru pasionații de fotbal, dar și
Selectează opțiunile