HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA ȘUT&GOL

Ne leagă dragostea
pentru fotbal

ȘUT&GOL

Alături de voi am reușit să clădim cea mai implicată și informată comunitate de fotbal din România. Chiar și asa munca noastră tocmai ce a început și nu ne vom opri din a vă aduce conținut imparțial și de calitate. Rămâneți aproape de noi!

Urmăriți-ne online

Aproape 25.000 de fani care interacționează zilnic pe pagina noastră de Instagram. Hai și tu!

Informații

CONTACTAȚI-NE

Suntem mereu aici gata să ajutăm!

  Întrebări adresate frecvent

  Edit

  Cardurile Șut&Gol reprezintă trecerea de la un iubitor al fotbalului la un fotbalist cu “acte-n regulă“. Aici te poți transfera la echipa favorită și să îți pui skill-urile cu care să te lauzi în fața prietenilor. Avem 5 modele la dispoziție din care să alegi (Gold, INFORM, ICON, Șut&Gol și World Cup Star).

  Edit

  Crearea unui card nu a fost niciodata mai ușoară. Începe prin a-ți alege tipul de card și mărimea.

  Continuă cu personalizarea cardului. Adăugă informațiile de bază precum numele tău și poza care va apărea pe card, iar apoi completează detalii precum poziția jucătorului și ratingurile de pe card. 

  Constructorul nostru de carduri online face tot acest proces foarte simplu și rapid!
  Iar în situația în care nu ești expert în fotbal, nu iți face griji, deoarece echipa noastră vă stă mereu la dispoziție pentru orice problemă. 
  Dacă întâmpinați dificultăți lăsați-ne un mesaj la office@sutsigol.ro

  Edit

  Cardurile ȘUT&GOL sunt făcute dintr-un plexiglas de 4mm. Cardurile sunt protejate UV și au o greutate scăzută, dar în același timp sunt rezistente la ciocniri și zgârieturi.

  Edit

  Dacă nu ești sigur ce poză ar trebui să folosești, nu iți face griji! Echipa noastră verifică calitatea imaginilor trimise înainte de crearea cardurilor, iar în cazul în care poza selectată nu este la standardele impuse, vă vom contacta pentru a vă ajuta să alegeți una mai potrivită.

  Totuși, suntem sigur că poza ta va arăta excelent dacă vei urmări următoarele indicații!

  • În imagine apar clar și apropiat capul, umerii și pieptul
  • Este imaginea ta originală
  • Fundalul din spatele persoanei este neted și de culoare deschisă
  • Imaginea a fost realizată într-o lumină bună și nu este mișcată sau neclară în vreun fel.

  Țineți cont că imaginile stocate și trimise prin aplicații online sau de social media (Whatsapp, Facebook, Instagram) iși pierd din calitate.
  Astfel că, vă recomandăm să folosiți imagini din propriul telefon, iar dacă imaginea nu a fost realizată de dvs. să cereți fișierul original. 

  Edit
  Click here to add content.
  Edit

  Nu! Totul va fi realizat de echipa noastră de experți în carduri FIFA. Iți vom elimina fundalul nedorit din poza pe care o vei adăuga și ne vom asigura că totul este poziționat optim pentru a fi imprimate pe card. 

  Edit

  În cazurile extrem de rare în care a apărut e eroare de orice natură cu cardul achiziționat, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail: office@sutsigol.ro
  Ne vom asigura că fiecare problemă va fi soluționată rapid.