Haaland înjurat de un fundaș de-al lui Schalke

Jean-Claire Todibo l-a înjurat pe Erling Haaland, chiar cu câteva secunde înainte ca acesta să înscrie golul de 1-0 pentru Borussia Dortmund, în derby-ul cu Schalke. Acesta i-a spus „Go f*ck your grandmother”, care poate fi tradus „du-te și arde-o pe bunică-ta”.

Bundesliga s-a întors sâmbătă, după o pauză de 2 luni, din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile au început în forță, cu Revierderby, capul de afiș al acestui week-end. Dortmund s-a impus cu 4-0, în fața rivalilor de la Schalke, prin golurile înscrise de Haaland, Guerreiro de două ori și Thorgan Hazard.

Pentru prima dată în istorie, acest meci s-a disputat fără fani. În aceste condiții, camerele surprind mult mai ușor fiecare sunet pe care-l scot fotbaliștii sau ceilalți din staff. Astfel, a fost surprinsă înjurătura adresată lui Haaland.

Conform proverbului, cine râde la urmă râde mai bine. Câteva secunde mai târziu, Haaland a deblocat tabela, iar până la finalul reprizei, fundașul împrumutat de la Barcelona, Todibo a fost și schimbat din cauza unei accidentări.

Hazard – creierul echipei

Toată lumea vorbea la începutul sezonului despre Hazard. Dar era vorba despre Eden, de la Real Madrid, care are un an foarte șters, fără prea multe evidențieri. Acum, Hazard face spectacol, dar este vorba despre Thorgan, fratele mijlociu al celor trei Hazard.

În partida de sâmbătă după-amiază, acesta a profitat de accidentarea puștiului de 17 ani, Giovanni Reyna, care era anunțat titular. Astfel, belgianul s-a motivat și mai tare și a reușit o partidă foarte bună. I-a oferit un super asist lui Haaland la 1-0 și a înscris golul de 3-0, controlând mijlocul echipei din Dortmund, alături de Brandt.

mai multe afisari la cautarea "Celebrare Haaland"
Celebrarea golului cu păstrarea distanțării sociale

Haaland s-a bucurat într-un mod inedit, în actualele condiții. A părut că se îndreaptă către locul unde ar fi trebuit să se afle fanii, iar mai apoi a dansat alături de colegii lui, care păstrau distanțarea socială.

Cu aceste 3 puncte, Borussia se apropie de liderul Bayern, la 1 punct, care va avea meci mâine, la Union Berlin. Dortumnd are 54 de puncte, în timp ce bavarezii au 55.

lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email