Keșeru și Moți au semnat prelungirea contractelor cu Ludogorets

Keșeru a semnat ultima propunere venită din partea bulgarilor, de a rămâne la club încă doi ani. Astfel, românul va continua să joace la Ludogorets până în 2022.

Românul a fost curtat de mai multe echipe din Orient, dar a ales să-și continue cariera la campioana Bulgariei, deși la 33 ani te poți gândi și la un bonus financiar. Un argument al acestei alegeri poate fi și frica de virusul COVID-19, pentru că este o perioadă în care mulți fotbaliști preferă să stea pe loc, în schimbul unor experiențe noi.

„Sunt foarte fericit să-mi continui cariera la Ludogoret. Sunt de cinci ani la club și simt că m-am născut aici. Cred că, alături de colegii mei de echipă, avem foarte multe de oferit lui Ludogorets”

declarația lui Claudiu Keșeru, potrivit presei bulgare.
Sa fie gasita pe Google, la cautarea "Keseru Ludogorets"
Keșeru la semnarea prelungirii contractului

A intrat în istoria clubului din Razgrad

Românul este golgheterul all-time al echipei. În 193 de partide a înscris 115 goluri, în cei aproape 5 ani petrecuți aici. Următorul din lista bulgarilor este Marcelinho cu 97 reușite, dar care evoluează pentru alb-verzi din 2011.

4 este numărul titlurilor câștigate de Keseru la Ludogorets, timp în care a ieșit golgheterul ligii bulgare în 2 sezoane, 2016-2017 și 2017-2018.

18 goluri și 5 pase de gol are atacantul în acest sezon.

Moți poate să cucerească 10 titluri în 10 ani

Cosmin Moți are un palmares fabulos la Ludogorets. În cei 7 ani petrecuți în Bulgaria a cucerit titlul în fiecare sezon. Dacă actuala stagiune se va relua, acesta are șansa cuceririi celui de-al 8-lea trofeu de campion al vecinilor de sub Dunăre. Într-un scenariu optimist, dacă, până la finalul înțelegerii care s-a prelungit până în 2022, Ludogrets va lua toate titlurile, fundașul român poate reuși performanța de a-și îmbogăți vitrina de trofee cu 10 titluri în 10 ani de activitate la Razgrad.

277 meciuri, 33 goluri și 15 pase decisive sunt cifrele lui Moți pentru Ludogorets și are o cotă de piață de 400.000 euro, conform www.transfermarkt.com/cosmin-moti

Să fie găsită pe Google la căutarea "Moti portar"
Moți sărbătorește calificarea în grupele Champions League, după ce a apărat la loviturile de departajare, împotriva Stelei, în 2014.

După cum se știe, ne vom construi un stadion nou la Razgrad, iar una dintre tribune va primi numele său. Este eroul fotbalului bulgar!

Kiril Domuschiev, președintele lui Ludogorets, după ce Moți a calificat-o pe Ludogorets în grupele UCL.
lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email