Politica de retur

Site-ul www.sutsigol.ro comercializează produse personalizate după specificațiile clienților, care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere prevăzute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale. 

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achiziționarea unor produse personalizate și realizate după doleanțele lui, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. 

În cazul în care Cumpărătorul dorește anularea comenzii, are dreptul să notifice în scris, telefonic – 0722 383 479 sau pe conturile de social media Șut&Gol că renunță la cumpărare, ÎN MAXIM 24 DE ORE, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

În cazul în care, Cumpărătorul primește coletul cu produsul/e comandate de pe www.sutsigol.ro deteriorat/e din cauza transportului, Cumpărătorul trebuie să înștiințeze Șut&Gol despre incident prin e-mail la adresa:  office@sutsigol.ro, telefonic la numărul 0722 383 479 sau pe unul din conturile de social media Șut&Gol.