România/”Dancos” a câștigat Europeanul la FIFA !

România/Daniel Ionuț Constantinescu/ “Dancos” a câștigat EUROPEANUL la FIFA 20 ! Zilele acestea s-a desfășurat competiția “E-sports EURO 2020” organizată de EMF (Federația Europeană de MiniFotbal). ROMÂNIA a fost reprezentată la acest turneu de 5 jucători : Constantinescu Daniel Ionut, Alexandru Core, Andrei Szocsi, Răzvan Hrișcă și Robert Alexandru-Bratu.De precizat este că Romania a fost singura țară care a avut toți jucătorii calificați mai departe din grupe. Ei sunt jucătorii clasați pe primele 5 poziții la turneul național organizat de Federația de MiniFotbal din România.

DESPRE „DANCOS” – VIAȚĂ ȘI FIFA

“Dancos” a ieșit pe locul 1 la competiția FMR, reprezentând echipa de minifotbal “Ajax Dulcisimo Galați”. “Sunt foarte fericit și mândru pentru faptul că m-am calificat la e-EMF Euro 2020″. Daniel are 20 de ani și în momentul de față este jucător profesionist de FIFA (este reprezentantul echipei FC Botoșani) și are propriul canal de Youtube.

A practicat și fotbalul „în iarba”, pe postul de portar. A jucat 4 sezoane în Liga a 3-a, dar din cauza neseriozității, salariilor neprimite și lipsa infrastructurii a decis să renunțe și să se dedice în totalitate carierei de jucător pro-Fifa. Joacă minifotbal de plăcere. În ultimele 2 sezoane a evoluat la „Viitorul Galați”. În această iarnă s-a transferat la o formație mai puternică, „Ajax Dulcisimo”, campioana orașului și cu care speră să ajungă cât mai sus în turneul național.

PARCURSUL ÎN TURNEU

“Dancos” i-a avut ca adversari în grupă pe reprezentații Turciei, Rusiei și Republicii Moldovei. A obținut 3 victorii din 3 posibile și un golaveraj de 12 cu 7. În șaisprezecimile de finală l-a înfruntat pe jucătorul Italiei pe care l-a învins cu scorul de 2-1 (tur-retur). În optimile de finală a trecut de reprezentantul Ucrainei cu scorul de 6-4 (tur-retur), iar în sferturile de finală de jucătorul Turciei. În paralel cu Daniel, un alt reprezentant al României obținea victorii și ajungea în semifinale, acesta fiind Alexandru Core (vice-campionul național). În semifinala românească, “Dancos” s-a impus cu 6-1 la general în fața lui Core. În finală, România a învins Bulgaria, Daniel batandu-l pe Niklolay Bokov în ambele meciuri disputate, cu 4-0 și 3-1 (7-1 la general). “Dancos” a evoluat pe tot parcursul competiției cu “Franța”.

DECLARAȚII DUPĂ TURNEU

Sunt foarte bucuros și mândru că am reușit să căștig acest turneu și că am reprezentat cu succes România. Personal, mă așteptam la un turneu greu și dificil, fiind 64 de participanți și printre care erau și jucători „verificați”. Inițial îmi propusesem „top 8”, dar în final am reușit să căștig detașat și fară drept de apel. Cel mai greu adversar a fost conaționalul Alexandru Core, în semifinale, împotrivă căruia am avut 2 meciuri dificile și pe care îl felicit pentru parcursul foarte bun și pentru că a dus Romania sus. Acum trebuie să îmi onorez pariul pe care l-am făcut cu prietenul meu, Tudor Butan (jucătorul de FIFA al CFR Cluj) înainte de meciul cu Turcia, în care am spus că daca voi căștiga mă voi vopsi blond.

„DANCOS” în exclusivitate pentru ȘUT&GOL

CEA MAI TARE APARATURĂ PENTRU GAMING O AI PE EVOMAG, LINK AICI

lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email