Zvonuri: Thomas Partey vrea să plece la Arsenal

Arsenal îl are drept țintă, în viitoarea perioadă de transferuri, pe starul lui Atletico Madrid, Thomas Partey. Acesta și-a anunțat prietenii că își dorește să plece la tunari, conform Sky Sports.

Antrenorul grupării din Londra, Mikel Arteta, îl consideră pe numărul 5 al lui Atleti o prioritate, pentru a-și betona partea defensivă a linii mediene. Arsenal a tot căutat variante, prin jucători precum Torreira, Xhaka sau Ceballos, dar se pare că nu este chiar rezultatul așteptat de conducatori, iar fotbalistul anului din Ghana, în anii 2018 și 2019 ar fi soluția cea mai bună.

Problema ar fi bugetul care se va limita din cauza crizei produse de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, Arteta rămâne optimist, mai ales că Atletico ar fi interesată de Alexandre Lacazette. Așa că, un schimb ar fi numai bun pentru ambele echipe.

rezultate bune pe Google când este căutat "Partey Atletico"
Thomas Partey după cucerirea Uefa Europa League cu Atletico Madrid

Clauza de reziliere a contractului lui Thomas este de 45 milioane de lire sterline. După declarațiile făcute prietenilor și dacă Arsenal chiar este hotărâtă pentru achiziția lui, atunci vom avea parte de un super transfer în vară.

Partey va face 27 de ani în iulie și este la Atletico de la vârsta de 18 ani. A fost împrumutat în două rânduri, la Mallorca în 2013-2014 și la Almeira în 2014-2015. A debutat pentru echipa din capitala Spaniei pe 28 noiembrie 2015 și de atunci a strâns 174 meciuri, în care a marcat de 15 ori și a oferit 12 pase decisive coechipierilor săi.

Pe fir ar fi intrat și Bayern sau PSG, vom vedea ce se va întâmpla în perioada de transferuri post pandemiei coronavirus.

lensa.ro

Lasă un comentariu

Instagram
Follow by Email